HET visie en missie

Visie

HET architectenbureau vindt het belangrijk om in de samenwerking, in het werk en in het uiteindelijke resultaat een blijvende meerwaarde te creëren zonder daarbij de juiste balans tussen ambitie en budget uit het oog te verliezen. Wij zijn professioneel en veelzijdig en in staat middels creatie, techniek en realisatie, een blijvende meerwaarde te vertalen naar lichte, eigentijdse, warme, architectuur.

Onze architectuur valt op door de menselijke maat en heeft een blijvende meerwaarde voor de gebruiker en hun omgeving. We zijn een landelijk fullservice architectenbureau voor zowel grote als minder grote opdrachtgevers in de zakelijke, institutionele en particuliere markt. Wij richten ons op een gelijkwaardige samenwerking waarbinnen wij naar waardevolle en integrale oplossingen zoeken. Want dat is onze handtekening; onze gebouwen blinken uit door waardevolle integrale verbindingen. Of zoals een van onze opdrachtgevers eens heeft gezegd: “in de gebouwen van HET schijnt altijd de zon!” Dat is wat het werken met ons en ons werk, inspirerend en uitdagend maakt.

 

Missie

HET wil excelleren in creatie, techniek, management en services. Wij richten ons op samenwerking met complementaire partijen om integrale oplossingen te vinden voor huisvestingsvraagstukken. Wij bouwen actief aan een breed netwerk en zijn constant op zoek naar het vergroten en verbreden daarvan. Wij richten ons op verschillende marktsegmenten en bieden naast creatie, onze diensten aan op het gebied van techniek, management en services.

HET team bezit de vereiste flexibiliteit en deskundigheid en houdt die in stand door, naast de aanwezige ervaring, jong talent aan te trekken en vast te houden. Die flexibiliteit en deskundigheid borgen wij door ons continu te ontwikkelen op het gebied van architectuur, conceptontwikkeling, bouwkunde, interieur, technisch advies, bouwbegeleiding, bestekken, detaillering, bouwmanagement, BIM specialisatie en het voeren van directie tijdens de uitvoering. Onze knowhow op het gebied van wet- en regelgeving, ontwikkelingen in (nieuwe) materialen, duurzaamheid prestaties en intelligente integratie houden wij constant op peil.

HET is de ideale partner voor integrale samenwerking en oplossingen.

HET_architectenbureau_projecten_HET01

HET bureau

Privacyverklaring

HET_architectenbureau_projecten_HET05

HET vacatures