KDC AandachtsLab

We zijn bezig met een mooi plan voor de Stichting Kinderdagcentrum AandachtsLab in een voormalige kleuterschool in Rijswijk. De vergunning is verleend en aannemingsovereenkomst getekend.

Het concept van KDC AandachtsLab is kleinschalig, uniek en vooruitstrevend. KDC Aandachtslab richt zich niet alleen op het verzorgen van de kinderen, maar ook op bewegen en ontwikkelen.

Om onze EMB kinderen goed te kunnen begeleiden, heeft KDC AandachtsLab een gebouw nodig wat het mogelijk maakt om aan de doelstellingen te voldoen. De uitgangspunten daarbij zijn: duurzaam verbouwen, betaalbaar verbouwen, voldoende voorzieningen voor doelgroep (rolstoeltoegankelijk etc.) en voldoende verdeling van ruimtes, zodat 1 op 1 begeleiding mogelijk is. Bij het ontwerp hebben we rekening gehouden met de voorwaarden die opgesteld. Het gebouw is ruim, comfortabel, functioneel en veilig. Maar ook sfeer, verlichting en akoestiek zijn belangrijke speerpunten. Ondanks de vele noodzakelijke aanwezige hulpmiddelen, voorzieningen en aanpassingen, heeft KDC AandachtsLab geen medische uitstraling. De locatie heeft een uitnodigende, gezellige en warme uitstraling. Ook het buitenterrein zal zo worden ingericht dat de kinderen volop naar buiten kunnen.

renovatie kleedkamers sportvereniging Honselersdijk

renovatie kleedkamers S.V. Honselersdijk

Appartementengebouw Nijkerk uitvoering

appartementengebouw Hazehorst in uitvoering

HazeHorst Nijkerk startbouw

bouw HazeHorst Nijkerk van start