Gashouder

Ons kantoor heeft een rijk verleden. Begonnen als gashouder in 1927 is het in 1971 verkleind en aangepast voor wateropslag in combinatie met de watertoren om uiteindelijk in 2007 omgebouwd te worden tot onze huisvesting.

Een ogenschijnlijk beperkte en gesloten ruimte hebben we omgetoverd tot een licht en ruim kantoorgebouw. Het straalt uit waar we goed in zijn, oud en nieuw samenvoegen tot een inspirerende en vernieuwende omgeving. Niet blijven hangen in wat geweest is maar met vertrouwen en overtuiging de toekomst tegemoet treden. We hebben dat bereikt door enkele stalen platen weg te nemen en daarachter en erin nagenoeg volledig glazen puien te plaatsen. Ook in het dak is een 8-tal openingen gemaakt. In de ronde ruimte hebben we een stalen constructie gezet waaronder en waarop alle werkplekken, archiefruimten en technische benodigdheden zijn opgenomen. Wij zien deze toevoeging als ‘n aliën die, figuurlijk gesproken, weer weg gehaald kan worden. We hebben daarmee bereikt dat de oude gashouder altijd zichtbaar blijft.

Kleur en materiaal ondersteunen dit conceptuele uitgangspunt. De zilver metallic kleur van de buitengevel loopt door naar binnen toe. De nieuwe toevoegingen zijn wit en rood, onze huisstijl. Met name de combinatie tussen de 2 rode kleuren, warm rood (klassiek) en fel rood (modern), straalt uit dat wij, geïnspireerd door het verleden, in staat zijn een nieuwe toekomst neer te zetten.

Westland On Stage

orthodontiepraktijk van Laere

Orthodontiepraktijk Jonkman Roosendaal

orthodontiepraktijk Jonkman