orthodontiepraktijk Pilon-Geurts

Je zult het niet direct opmerken maar achter de façade van deze typische woning uit de jaren 50 van de vorige eeuw, geheel gebouwd op basis van de filosofie van Grandpré Molière, gaat een hypermoderne orthodontiepraktijk schuil. De praktijk is 20 jaar oud maar vertoont nog geen enkel spoor van slijtage. Met behoud van die kwaliteit is de praktijk uitgebreid met 4 stoelen en is het gehele terrein heringericht.

Wat vroeger de woonkamer en keuken was, is nu een frisse eigentijdse praktijk geworden. Witte muren, een gietvloer, prachtige glazen panelen en deuren , opvallend kleurig tegelwerk en uitzicht op een zonnige tuin maken van deze uitbreiding opnieuw een tijdloze en bijzonder plezierige werkplek.

Ook nu is het weer gelukt om een gebouw met een gesloten en somber karakter om te bouwen tot een lichte en luchtige ruimte met de juiste balans tussen openheid en geslotenheid. Laten we zeggen dat we enkele tanden en kiezen hebben rechtgezet waardoor er een stralend en fonkelend nieuw gebit is ontstaan voor een uitnodigende glimlach. Dat moet cliënten aantrekken.

 

Centrale Huisartsenpost Westland interieur

Centrale Huisartsenpost Westland

Orthodontie Jonkman exterieur

uitbreiding orthodontiepraktijk Jonkman

orthodontiepraktijk Henneman van Hees Breda interieur

orthodontiepraktijk Henneman- van Hees