Rabo advieskantoor

Op een aantrekkelijke maar sterk verouderde locatie met de status “beschermd stads- en dorpsgezicht” is een Rabo advieskantoor met een ruimte voor geldautomaten gerealiseerd. De buitenzijde werd teruggebracht naar de oorspronkelijke situatie met een verantwoorde aanpassing in de gevel bij de geldautomaten.
De beschikbare kantoor- en bespreekruimte was aan de krappe kant. Dus werd een gevoel van “transparante ruimte” geschapen. In dit geval door als scheiding kasten met een warme en rode gloed te gebruiken en daarboven glas en verlichting aan te brengen. Door de kantoor- en bespreekruimte kijkt men naar een prachtig aangelegde tuin.

gevel Herbert Vissers College / VMBO / Nieuw Vennep

Herbert Vissers College

Woonhuis Uittenbroek Naaldwijk voorgevel avond

woonhuis Uittenbroek

orthodontiepraktijk van Laere