Verkade Klimaat

Door brand verwoest, werd Verkade Klimaat gedwongen om een nieuw onderkomen te realiseren op exact de plaats waar haar oude huisvesting gestaan heeft. Dat werd meteen aangegrepen om van de nood een deugd te maken. Het vorige gebouw was tenslotte niet door Verkade Klimaat zelf ontwikkeld maar gekocht met alle beperkingen die daarbij horen. Nu zag men de kans schoon om een maatpak te maken.

Er is gekozen voor een gebouw met een eenduidige gevelbehandeling. Frisse, heldere kleuren die aansluiten bij het nieuwe imago van Verkade Klimaat. Een hoofdzakelijk verticaal karakter in een streng ritme wordt bij de kantoren verrijkt met semitransparante omlijstingen met grote heldere openingen in het midden. In twee lagen met in de gangzone een vide en aan de gevel van de productie en logistieke hal alle functies zoals ontvangst-, spreek-, patch-, techniek-, en sanitaire ruimten, wordt hier een efficiƫnt kantoor gemaakt waar optimale communicatie als vanzelf mogelijk is. De productiehal en logistieke hal zijn nagenoeg identiek al is de productiehal iets langer. Ze hebben beide dezelfde maatvoering, wat heel wenselijk is voor de 2 loopkranen, die in elke hal het interne transport ongehinderd, individueel en simultaan kunnen uitvoeren.

bedrijfsgebouw verkade klimaat interieur kantoor

innovatieve raambekleding

verkade klimaat Wateringen verkeersruimte

Verkade Klimaat opgeleverd

inrichting kantoor Inspectie Jeurgdzorg Utrecht

Inspectie Jeugdzorg Utrecht La Vie