woonhuis Sikkenk

Het rijksmonument uit 1890 werd, met behoud van de karakteristieke kamer en suite met schuifdeuren, geheel opgeknapt voor hedendaagse bewoning. De begane grond werd modern en licht uitgevoerd met witte wanden en plafonds.

Op de vloer werd een wenge parketvloer gelegd. Twee wanden werden beschilderd in rozerood. De kasten met de schuifdeuren met het prachtige glas in lood werden wit geschilderd. Rondom de schuifdeuren is de oorspronkelijk loze ruimte volledig benut met kasten met gezandstraalde glazen deuren. De verouderde badkamer werd voorzien van twee dakramen, een zeegroen glasmozaiek en een praktische polyestervloer.

Als laatste: de toiletruimte kan nu beter worden benut door het diagonaal plaatsen van het toilet en het aanbrengen van een wasbakje boven het waterreservoir.

interieur gehandicapten zorgcentrum Buitenklingen Den Haag

zorgcomplex Buitenklingen

inrichting kantoor Inspectie Jeurgdzorg Utrecht

Inspectie Jeugdzorg Utrecht La Vie

Winkelcentrum De Koperwiek Capelle ad IJssel

winkelcentrum De Koperwiek